Gevoelig verlies

Praktisch

Coaching kan bij mij in de praktijk, in de Haagse Beemden in Breda, op locatie of online via Zoom of Whatsapp. Een oriënterend kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Mijn praktijkruimte aan huis biedt voldoende ruimte om afstand te houden. Er is een bank, maar ook een grote tafel met comfortabele stoelen. Hier heb ik alle materialen bij de hand die ik kan inzetten in de coaching.
Online coaching (bijvoorbeeld via Zoom) biedt nagenoeg dezelfde mogelijkheden en heeft dezelfde effectiviteit als ‘normale’ coaching. We kunnen ook kiezen voor een hybride vorm van online en live.

We beginnen altijd met een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur, waarin we (kort) jouw hulpvragen en coachingsdoelen bespreken en waarin we van beide kanten kijken of er een klik is. Je kunt een afspraak desgewenst zelf inplannen via mijn online boekingspagina.

Als we besluiten samen verder te gaan, is de eerste afspraak een intakegesprek waarin we onderlinge afspraken vastleggen en verder inhoudelijk kijken naar wat stress, verlies en/of hoogsensitiviteit met jou doet en wat ik daarin voor jou kan betekenen. Na iedere afspraak maak je een korte reflectie over wat de coaching voor je heeft betekend. Op een paar momenten in het coachtraject vraag ik je jouw persoonlijke Coachingmonitor in te vullen, waarin we onder meer de voortgang in de gaten houden.

Het coachingstraject bestaat uit een nader te bepalen aantal sessies van één tot (maximaal) anderhalf uur. De data en locatie stemmen we steeds gezamenlijk af. We maken een contract voor de duur van een half jaar, waarin we onze onderlinge afspraken vastleggen en eventueel die met je werkgever, als die de coaching betaalt.

Een coachsessie kost 76 euro (inclusief BTW) voor particulieren, 92 euro (exclusief BTW) voor bedrijven.
Tegen het einde van een traject zijn korte, halve sessies een mogelijkheid. Tarieven naar draagkracht, een betalingsregeling of wederdienst zijn bespreekbaar. Betaling kan contactloos via pin of een betaalverzoek. De betalingstermijn voor overschrijving achteraf is veertien dagen. Je krijgt altijd een factuur.
Voor afspraken op locatie reken ik een vergoeding van 50 cent per kilometer.

Omdat ik coach ben, en geen psychotherapeut of psycholoog, is vergoeding vanuit de zorgverzekering helaas niet mogelijk.

Als gediplomeerd en gecertificeerd coach en counselor ben ik geregistreerd bij StiR en aangesloten bij NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en VESB (Vereniging van Erkende Stress- en burn-outcoaches). Met een NOBCO-coach kies je voor professionaliteit en vakbekwaamheid, een coach die werkt volgens de Internationale Ethische Code (IEC) en het NOBCO klachtenreglement. Tevens voldoe ik aan de strenge kwaliteitseisen van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine, en ben ik aangesloten bij De VitaliteitsGroep.

 

Kijk hier als je meer wilt weten over mij of hoe anderen de coaching hebben ervaren. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een afspraak maken, neem dan contact op. Je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie.

Lees vooraf de algemene voorwaarden voor meer informatie.